Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Zandvoort (Zandvoort Zuid)

Plaatsnaam
Zandvoort (Zandvoort Zuid)
Gewenste startdatum
24 juni 2024
Aantal uur per week
18 uur

Wie zoeken we?

Een gediplomeerde en liefst ervaren doktersassistente. Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen alsmede affiniteit met het werken in een klein team. Ervaring met Medicom is een pre. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, uitstekende contactuele eigenschappen en je hebt de intentie om je voor langere tijd aan de praktijk en haar patiƫnten te binden. Wij zoeken iemand die in elk geval op de maandagen en de dinsdagen kan werken en eventueel een extra ochtend in overleg.

Wie zijn wij?

Een moderne NHG-geaccrediteerde opleidingspraktijk. In de praktijk werken naast de praktijkhouder twee vaste huisartsen en twee assistentes nauw samen. Verder werkt er een POH-S / POH-ouderen en een POH-GGZ, alsmede een administratieve kracht/praktijkmanager ter ondersteuning van het team. Het is een laagdrempelige praktijk met korte lijnen en een vaste, prettige praktijkpopulatie. Wij bieden je een afwisselende baan met veel mogelijkheden voor een eigen spreekuur en persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspraakpunt van onze huisartsenpraktijk. Gezien we een kleine praktijk zijn, ben je de enige doktersassistent(e) die aanwezig is en werkt dus zelfstandig. Je neemt de telefoon op, maakt afspraken, je doet baliewerkzaamheden en je hebt in de middag een eigen spreekuur.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in