Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Waarnemer in Heerhugowaard (Wijk 09 Stadshart)

Plaatsnaam
Heerhugowaard (Wijk 09 Stadshart)
Gewenste startdatum
23 april 2024
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste waarnemend huisarts, die de praktijk voor langere tijd kan ondersteunen. Om te beginnen met 1 dag per week, met in 2023 de mogelijkheid tot opbouw in dagen.

Wie zijn wij?

Onze gezellige kleinschalige praktijk bevindt zich in Heerhugowaard. Het is een zelfstandige stabiele praktijk binnen een Medisch Centrum. Kleinschaligheid en continuïteit worden gewaarborgd door de fulltime werkende huisarts. Het huidige team bestaat verder uit een assistente, twee praktijkondersteuners Somatiek, een praktijkondersteuner GGZ en een praktijkmanager. Praktische informatie: • Aantal patiënten: ruim 3300 • HIS: Medicom • Werkdagen: in overleg (op woensdagmiddag is de praktijk gesloten vanaf 12.00uur) • Waarneemregeling voor vakanties in samenwerking met 5 andere praktijken in Heerhugowaard geregeld. • ANW zorg via Huisartsenpost in Alkmaar. • Praktijkovername: op termijn (<2 jaar) is er een mogelijkheid tot overname van de praktijk. • Nieuwbouw: de praktijk is onderdeel van het Medisch Centrum Middenwaard en zal op termijn op een nabijgelegen nieuwe locatie gevestigd worden.

Wat ga je doen?

Starten met een waarneming voor 1 dag per week, waarbij opschaling - na wederzijdse tevredenheid- mogelijk is. Alsook met het oog op praktijkovername binnen 2 jaar. De praktijk gaat uiteindelijk naar een nieuwe locatie, waar de praktijkopvolger zelf naar eigen wensen en ideeën de praktijk hier kan voortzetten. We drinken graag -vrijblijvend- eens koffie met je.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in