Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Amsterdam (Gein)

Plaatsnaam
Amsterdam (Gein)
Gewenste startdatum
1 juni 2023
Aantal uur per week
26 uur

Wie zoeken we?

Wij zoeken collega`s die graag in teamverband werken en affiniteit hebben met werken in een wijk met veel verschillende culturen en lage gezondheidsvaardigheden. Je bent stressbestendig, collegiaal en flexibel maar vooral enthousiast en klantgericht! Je wordt blij van teamwork.

Wie zijn wij?

Vanuit ons gezondheidscentrum bieden wij zorg aan bijna 10.000 patiënten. In onze praktijken werken ruim 20 medewerkers, o.a. huisartsen, doktersassistenten en praktijkondersteuners. Laagdrempelige samenwerking met de verschillende zorgdisciplines in onze centra, persoonsgerichte zorg aansluitend bij de behoeften en wensen van de patiënt en als innovatieve organisatie blijven zoeken naar verbeterde huisartsenzorg…..daar staan wij voor!

Wat ga je doen?

Een voorbeeld van de werkzaamheden die je bij ons mag uitvoeren: - Eerste aanspreekpunt voor onze patiënten, zowel fysiek als telefonisch; - Uitvoeren van medische taken in de behandelkamer tijdens je eigen assistent-spreekuur; - Begeleiden van BBL-studenten; - Assisteren van de huisarts; - Uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Beschik je over een diploma doktersassistent, heb je goede communicatieve vaardigheden, beheers je de Nederlandse én Engelse taal en heb je ervaring (is een pre en geen vereiste) met werken in een huisartsenpraktijk? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in