Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Waarnemer in Erica (Wijk 07 Erica)

Plaatsnaam
Erica (Wijk 07 Erica)
Gewenste startdatum
23 juni 2024
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Door het stoppen van een collega zijn wij op zoek naar een huisarts voor 2-3 dagen per week, die ook een actieve bijdrage wil leveren aan de vormgeving van de nieuwe praktijk. Je start als waarnemer/Hidha en mocht je in de toekomst willen associëren dan is dat zeker mogelijk.

Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk Eisenga & Poorts is een gezellige huisartsenpraktijk op twee locaties in Erica. Wij bieden zorg aan ongeveer 5500 patiënten. Ons team bestaat uit 2 huisartsen, 6 praktijkassistentes, 2 PA’s, 2 POH-S, 2 POH-GGZ en een praktijkmanager. De praktijk is NHG geaccrediteerd en streeft naar kwalitatief hoogwaardige zorgverlening, rekening houdend met wensen van patiënten.

Wat ga je doen?

We werken nu nog 2 locaties, maar gaan ervan uit dat we volgend jaar maart/april werken op een nieuwe locatie (nieuwbouw) samen met een fysiotherapiepraktijk en apotheek. We willen in een nieuw concept preventieve activiteiten en chronische zorg samen met andere partijen gaan vormgeven. We denken aan: thuiszorg, fysiotherapie, psycholoog/GGZ en sociaal domein. Al enkele jaren werken we samen met anderen in geïntegreerde ouderenzorg en is er een goede huisartsengroep.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in