Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Voorburg (Wijk 10 Bovenveen)

Plaatsnaam
Voorburg (Wijk 10 Bovenveen)
Gewenste startdatum
4 april 2023
Aantal uur per week
17 uur

Wie zoeken we?

Hoe zorgen we dat jij ons team komt blij maken? Wij zoeken net als vele anderen naar jou, wij denken dat jij ook naar ons zoekt! Want zowel jij als wij hebben hart voor elkaar en de patiënt. Wij zoeken een positief ingestelde, vrolijke, enthousiaste en bovenal collegiale doktersassistente. Voor uitbreiding van ons team zoeken wij iemand voor tenminste de maandagen en de donderdagen. Eventueel voor nog een halve dag daarnaast. Onze twee huidige assistentes werken al vele jaren bij ons en je werkt altijd samen met een van hen. Wij willen graag een hecht, vast en kleinschalig team. Daarom zijn we expliciet op zoek naar iemand die zich voor langere tijd aan ons wil binden, iemand die graag bij ons wil horen.

Wie zijn wij?

Wij hebben al ruim 22 jaar samen een huisartsenpraktijk in Voorburg. Wij houden praktijk in gezondheidscentrum Savalle, waar nog 3 andere, van ons gescheiden, praktijken gevestigd zijn. Wij noemen onszelf ouderwetse dokters in een hele moderne jas. Wij zijn zeer betrokken en laagdrempelig voor zowel de patiënten als voor ons personeel. De werksfeer staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben de zorg voor 3150 patiënten. De meesten van hen kennen wij al heel lang. Wij leiden al 15 jaar jonge huisartsen op, die steeds een jaar bij ons blijven. Verder leiden wij regelmatig gedurende 3 maanden specialisten ouderengeneeskunde op. Onze assistentes leiden ook doktersassistentes op. Onderwijs, leren van en aan elkaar vinden wij leuk en belangrijk. In onze praktijk vind ook veel "anderhalve lijns zorg" plaats. Zo komen de cardioloog, radioloog, gynaecoloog, chirurg en kno- arts regelmatig in ons pand spreekuur doen. Wij hebben een praktijkondersteuner somatiek en 3 praktijkondersteuners GGZ. Verder hebben wij speciale contacten met een diëtiste een een gespecialiseerde fysiotherapeut die een dagdeel bij ons als POH beweegzorg werkt. Dit maakt dat we heel veel in eigen hand kunnen houden. Dat de patiënt de veel zorg in zijn woonomgeving kan vinden. Schrik niet, deze mensen zijn er nooit allemaal tegelijkertijd, hoor. We werken best hard, maar de sfeer is gemoedelijk en gezellig.

Wat ga je doen?

Dit is echt een leuke baan!!! Je taken zijn die van een all round doktersassistente. We beginnen elke ochtend met een dagstart. We horen even hoe het met iedereen is en nemen kort de dag door. Daarna zit je in de ochtend samen met onze andere assistentes aan de telefoon. Je doet de triage aan de telefoon, maakt afspraken en overlegt aan het eind van ochtend met de huisartsen. In de middag worden er assistente spreekuren gepland. Je geeft injecties, spuit oren uit, behandelt wratten, maakt uitstrijkjes, bekijkt en verzorgt wonden. Ook assisteer je bij chirurgische ingreepjes. Het kan zijn dat je bepaalde zaken minder goed of juist heel goed kunt. Of dat je je verder wilt ontwikkelen op bepaalde gebieden. Je kunt bij ons vele kanten op. Je kunt zaken bijleren of aangeven als je dingen niet wilt of kunt. Wij willen graag dat je leuke en leerzame nascholingen volgt.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in