Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Alkmaar (Zuid)

Plaatsnaam
Alkmaar (Zuid)
Gewenste startdatum
1 november 2022
Aantal uur per week
16 uur

Wie zoeken we?

Ben jij: een gediplomeerde en enthousiaste doktersassistent(e) die zich voor langere tijd aan de praktijk wil verbinden? iemand met een luisterend oor een aandacht voor onze patiënten? flexibel, betrokken en heb jij goede sociale en communicatieve vaardigheden? een persoon die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken? een assistente die hard wil werken maar ook houdt van gezelligheid op zijn tijd? En heb jij ervaring met: Promedico-ASP, spreekuren draaien: o.a. CVRM-spreekuur, ECG’s en uitstrijkjes maken en Doppleronderzoek uitvoeren? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wie zijn wij?

Deze huisartsenpraktijk is gevestigd in Alkmaar. Het team bestaat uit 2 huisartsen, 4 praktijkondersteuners ggz/somatiek, 2 balieassistentes en 2 doktersassistentes. De nieuwe doktersassistent(e) gaat nauw samenwerken met de twee andere doktersassistentes.

Wat ga je doen?

Dit bieden wij jou Een verantwoordelijke baan met afwisselende werkzaamheden bestaande uit telefoon beantwoorden, administratie verwerken en assistente-spreekuur draaien; Een tijdelijk dienstverband vanaf 1 oktober/november 2022 voor 16 uur per week (op maandag en donderdag) met kans op een dienstverband voor onbepaalde tijd; Salariëring volgens de cao Huisartsenzorg.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in