Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: ANIOS in Alkmaar

Plaatsnaam
Alkmaar
Gewenste startdatum
11 december 2023
Aantal uur per week
34 uur
Type
Huisarts

Wie zoeken we?

Iemand die zelfstandig keuzes maakt en weloverwogen beslissingen neemt. Houd jij je hoofd koel als anderen het overzicht verliezen? Zet je de feiten op een rijtje en neem je vervolgens een besluit? Dan ben jij de medisch teamleider die wij zoeken. Je bent minimaal basisarts, BIG-geregistreerd. Je hebt een public health blik en gaat graag de uitdaging aan om je met verschillende vraagstukken van de COVID-19-pandemie bezig te houden. Je bent flexibel, doortastend, hebt goede communicatieve skills en bent proactief. Beschikbaarheid overdag en in de weekenden is een must.

Wie zijn wij?

Deze organisatie heeft de taak om alle inwoners in de regio Noord-Holland-Noord te vaccineren tegen COVID-19. Wegens uitbreiding van het coronateam, zoeken wij meerdere collega’s die ons in deze bijzondere tijd willen ondersteunen in de bestrijding van het coronavirus. Wij vinden een goede werksfeer en respect voor elkaar belangrijk. Onze collega’s gaan uitdagingen niet uit de weg en geen dag is bij ons hetzelfde. Volg jij het coronanieuws op de voet? En wil je werkervaring opdoen in een crisisorganisatie in crisistijden? Reageer dan nu.

Wat ga je doen?

Als medisch teamleider van het coronateam zorg jij ervoor dat namens de artsen infectieziektebestijding alle medische zaken rondom het testen, vaccineren en het bron- en contactonderzoek op rolletjes lopen. Je bent een inhoudelijke sparringpartner en beantwoordt medische vragen van collega’s, artsen, partners en cliënten. Samen zorgen jullie ervoor dat alle inwoners van onze 16 gemeenten gebruik kunnen maken van de coronazorg die op dat moment nodig is! Een flinke uitdaging met veel medische verantwoordelijkheid.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in