Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Delft (Voorhof)

Plaatsnaam
Delft (Voorhof)
Gewenste startdatum
13 februari 2023
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Ben jij een betrokken doktersassistent die de patiënt centraal zet? Werk je graag samen met collega’s in een multidisciplinair team waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? En ben je geïnteresseerd in de vernieuwing van de zorgverlening? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Wij bieden vanuit gezondheidscentra vernieuwend en vraaggestuurde geïntegreerde eerstelijnszorg. Dat doen we met 900 collega’s voor 200.000 patiënten, verspreid over het land. Ook de ontwikkeling van onze interne organisatie krijgt veel aandacht waarbij we werken met een zelforganisatie. Alles met als doel: meer verbinding met de patiënt en met elkaar, minder werkdruk en meer werkplezier.

Wat ga je doen?

Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je trieert aan de telefoon, plant de spreekuren en ontvangt patiënten. Daarnaast voer je zelfstandig kleine medisch-technische handelingen uit. Zo geef je injecties, spuit je oren uit en meet je de bloeddruk van een patiënt op. Ook houdt je je bezig met bloedafname. Hiervoor hebben we in samenwerking met Saltro, een speciale scholing voor ontwikkeld. Wij werken met Promedico, ervaring is een pré maar geen must. Wij vragen: • Een gediplomeerd doktersassistent; • Ervaring met werken in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum; • Een patiëntgerichte en dienstverlenende instelling; • Een enthousiaste, betrokken teamspeler; • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in