Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Kinderdijk (Wijk 00 Nieuw-Lekkerland)

Plaatsnaam
Kinderdijk (Wijk 00 Nieuw-Lekkerland)
Gewenste startdatum
6 april 2023
Aantal uur per week
24 uur

Wie zoeken we?

Gezocht: Doktersassistente 24 Uur Per Week Voor onze gezellige huisartsenpraktijk in Kinderdijk zoeken wij zo spoedig mogelijk een enthousiaste collega. We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend (bijna) gediplomeerd doktersassistente, die betrokken is bij de patiënt en de praktijk, met een vriendelijke en flexibele houding. We bieden samenwerking met enthousiaste collega’s en salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao-huisartsenzorg. We vinden het belangrijk dat je secuur kan werken, bereid bent verrichtingen te doen en weet van aanpakken. Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer via de button!

Wie zijn wij?

Wij zijn een gezellige dorpspraktijk met een fantastisch uitzicht vanaf je werkplek. In de praktijk zijn werkend 2 vaste assistentes en een stagiaire. Het is een gezellig klein team, die klaar staan voor elkaar en voor de patiënten uit onze praktijk.

Wat ga je doen?

In de praktijk kom je alle facetten van het doktersassistente werk tegen, van telefonische triage, beantwoorden van vragen, overleg met artsen, kleine verrichtingen doen. Wij vinden het belangrijk dat je secuur werkt en voor de collega's klaar staat.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in