Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: ANIOS in Delft

Plaatsnaam
Delft
Gewenste startdatum
3 december 2022
Aantal uur per week
32 uur
Type
Huisarts

Wie zoeken we?

We zoeken een arts die het interessant vindt om naast haar/zijn andere baan een parttime baan te hebben als arts in onze Haarkliniek. We zoeken iemand die in teams werken uitdagend vindt, met ons wil ontdekken hoe we onze bedrijfsvoering en zorgverlening nog beter kunnen maken en geïnteresseerd is om een nieuw onderdeel te ontdekken (Haarchirurgie). Overigens wordt van de arts niet verwacht dat ze zelf ook deelnemen aan de haartransplantatiebehandeling. Maar bij interesse (en geschiktheid) is intern trainen zeker een optie.

Wie zijn wij?

Hairtec is een pas geopende Haarkliniek met een leuk vast team. Wij zijn op zoek naar een extra arts voor 8/32 uur in de week. Geen weekenddiensten.

Wat ga je doen?

Als onze arts ben je op de dag van aanwezigheid de eindverantwoordelijke over het medische proces. Dus de pati├źnten van die dag (maximaal drie) worden kort gescreend op gezondheid (vooraf heeft al een check op anamnese plaatsgevonden in het consultgesprek) en tijdens de behandeling borg je dat de teams op medisch verantwoorde wijze handelen (toezicht houden). Voor meer informatie kijk op onze website: https://www.hairtec.nl/over-ons/vacatures/


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in