Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Prakijkondersteuner in Krommenie (Krommenie Oost)

Plaatsnaam
Krommenie (Krommenie Oost)
Gewenste startdatum
13 februari 2023
Aantal uur per week
26 uur

Wie zoeken we?

Praktijkondersteuner Somatiek 24 uur per week werkdagen samen overeen te komen per 01-10-22 Functie eisen: • Diploma praktijkondersteuner op HBO niveau • Zelfstandig, flexibel en stressbestendig • Teamspirit en hart voor zijn of haar werk • Goede computervaardigheden (His Medicom) • Initiatiefrijk t.a.v. ontwikkeling in het vakgebied

Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Onze praktijk is gevestigd in hartje Krommenie. Ons team bestaat uit van drie doktersassistentes, een huisarts-praktijkhouder, twee waarnemend huisartsen en een POH-GGZ. In ons team vinden we het belangrijk dat alle collega’s samen de verantwoordelijkheid dragen om iedere werkdag goede patiëntenzorg te verlenen. Hart voor onze oudere populatie, humor en relativeringsvermogen naast de wens om elkaar en onze patiënten te helpen zijn kernwaarden binnen ons team. Daarnaast is er veel ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling. Zo blijven wij een toekomstbestendig team van zorgverleners.

Wat ga je doen?

Als praktijkondersteuner organiseer, coördineer en verleen je de preventieve en gestructureerde zorg voor patiënten met een chronische aandoening (DM, cardiovasculaire aandoeningen, AF, Astma/COP) en zij die willen stoppen met roken. Salariëring zal plaats vinden op basis van werkervaring en leeftijd, volgens de CAO huisartsenzorg. Je werkdagen zijn in overleg. De praktijk sluit 7-8 werkweken per jaar in samenwerking met de andere praktijken in het dorp waarmee vakantie-afspraken zijn gemaakt. Het betreft een contract voor de duur van een 7 maanden met uitzicht op een vaste aanstelling.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in