Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Leersum (Wijk 02 Leersum)

Plaatsnaam
Leersum (Wijk 02 Leersum)
Gewenste startdatum
27 juni 2023
Aantal uur per week
17 uur

Wie zoeken we?

Gezocht voor het najaar van 2022 enthousiaste doktersassistent(e) voor: De praktijk is een vernieuwende dorpspraktijk in Leersum gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Wij zoeken voor 2 dagen met in de toekomst mogelijkheden tot uitbreiding een doktersassistent(e) die patiƫntvriendelijk is, goed kan triage verrichten, een eigen spreekuur wil doen met oa bloeddrukmetingen, oren uitspuiten en dergelijke en daarnaast nog enkele administratieve verrichtingen. Wij bieden: - Werkdagen in overleg - Flexibiliteit wanneer dat nodig is - Goede arbeidsvoorwaarden obv de cao huisartsenzorg - Naast verplichte nascholing ruime scholingsmogelijkheden passend bij jou ambities - We doen het samen en versterken elkaar Indien je nog in opleiding bent of werk je in een andere tak van zorg, ben je zeker ook welkom om te solliciteren. Ben jij iemand die wel van een uitdaging houdt? Kom dan vol enthousiasme ons team versterken! We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Wie zijn wij?

vernieuwende dorpspraktijk op de utrechtse heuvelrug met een gezellig team die elkaar proberen te versterken en aanvullen zodat we samen goed huisartsenzorg kunnen bieden.

Wat ga je doen?

telefoon beantwoorden en triage doen. Afspraken inplannen en zorgvragen beantwoorden. eigen kleine spreekuur en eventueel visites. Daarnaast nog enkele administratieve verrichtingen.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in