Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Prakijkondersteuner in Geldermalsen

Plaatsnaam
Geldermalsen
Gewenste startdatum
14 oktober 2023
Aantal uur per week
16 uur

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een praktijkondersteuner-GGZ - Opleiding POH-GGZ - Kennis en ervaring met psychische, psychosociale, psychiatrische en psychosomatische problematiek in de huisartsenpraktijk. - Brede kennis van en bij voorkeur ervaring met de diverse doelgroepen - Een brede analytische blik naar de patiënt

Wie zijn wij?

Wil je werken in onze laagdrempelige en persoonsgerichte moderne dokterspraktijk in het veelzijdige Multi Functionele Centrum gelegen in Geldermalsen waar ook andere disciplines gevestigd zijn? Wij dragen zorg voor ruim 3300 patiënten, we zijn NHG geaccrediteerd en van alle moderne faciliteiten voorzien. Wie zijn wij: Ons team bestaat uit twee huisartsen, een praktijkondersteuners somatiek, éen praktijkondersteuner ggz, één praktijkondersteuner Ouderen en één praktijkondersteuner Jeugd, twee doktersassistenten en een praktijkmanager. Als POH-GGZ werk je samen met als doel de beste zorg voor de patiënt.

Wat ga je doen?

Functie-inhoud Als POH-GGZ bied je snel, zonder wachtlijst en in een vertrouwde omgeving, hulp aan patiënten met psychische en/of psychosociale klachten. Je brengt de klachten en problemen in beeld, begeleid en coacht de patiënt om zo weer vanuit eigen kracht vooruit te kunnen. Zo nodig verwijs je de patiënt.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in