Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Zutphen (Wijk 01 Waterkwartier)

Plaatsnaam
Zutphen (Wijk 01 Waterkwartier)
Gewenste startdatum
6 april 2023
Aantal uur per week
30 uur

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een energieke en patiëntgerichte doktersassistente, liefst met affiniteit met een gezonde leefstijl. Als startende praktijk is ondernemerszin en hands-on mentaliteit een voordeel. Functie-eisen: • Mbo 4-diploma in de individuele gezondheidszorg (doktersassistent of verpleegkundige) • Patiëntgericht, goede communicatieve vaardigheden • Kan zelfstandig werken, kan prioriteiten stellen

Wie zijn wij?

We zijn een kleine dynamische net gestarte huisartspraktijk, met nu ruim 800 patiënten. We hebben bewust aandacht voor een gezonde leefstijl. Onze huisartsen hebben een brede blik en staan open voor patiënten die graag met leefstijlaanpassingen hun klachten willen verminderen.

Wat ga je doen?

Je neemt de telefoon op, zorgt voor de triage, beheert de agenda van de huisarts en jezelf, assisteert met ingrepen en draait ook een eigen spreekuur (injecties, lavage, griepvaccinaties). Je ondersteunt de huisarts, doet bestellingen en dossier-gerelateerde administratieve handelingen. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, verantwoordelijk bent en prioriteiten kunt stellen.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in