Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Eindhoven (Wijk 13 Stadsdeel Tongelre)

Plaatsnaam
Eindhoven (Wijk 13 Stadsdeel Tongelre)
Gewenste startdatum
10 april 2023
Aantal uur per week
36 uur

Wie zoeken we?

in het bezit is van het diploma doktersassistente; zowel patiëntgericht als resultaatgericht is; collegiaal, enthousiast, flexibel en initiatiefrijk is; snel en accuraat kan handelen; daadkrachtig en proactief is en overtuigingskracht heeft; goede communicatieve en sociale vaardigheden heeft, waarbij een goede beheersing van de Engelse taal extra fijn is.

Wie zijn wij?

Een praktijk met een gemêleerde patiëntenpopulatie in een fijne werksfeer waarin je binnen het gezondheidscentrum samenwerkt met een vast team collega’s zoals huisartsen, centrumassistenten en POH-ers; Een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, 7,5% eindejaarsuitkering, een fietsenplan en opname in pensioenfonds PFZW; Een dienstverband voor bepaalde tijd, met een mogelijke verlenging naar onbepaalde tijd; Ruimte om te groeien in je vak; Onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz; Een goed bereikbare werkplek, met voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Wat ga je doen?

Een assistente is de spin in het web van het gezondheidscentrum. Alle hulpvragen, urgent en minder urgent, somatisch en psychisch, komen in eerste instantie bij jou terecht. Dit kan telefonisch zijn, digitaal, aan de balie of in de behandelkamer. Je werkt met name binnen de discipline huisartsen maar ondersteunt ook andere disciplines in het gezondheidscentrum. Dit maakt het een afwisselende en uitdagende functie.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in