Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Prakijkondersteuner in Bussum (Bussum Centrum)

Plaatsnaam
Bussum (Bussum Centrum)
Gewenste startdatum
5 december 2022
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Per 1 augustus zijn wij op zoek naar een gediplomeerde POH-S voor ca. 2 dagen per week (uren en dagen in overleg) met mogelijkheid tot uitbreiding van uren na verloop van tijd.

Wie zijn wij?

In juni 2020 zijn onze twee huisartsenpraktijken samengevoegd in een nieuw gezondheidscentrum in Bussum. Onze praktijk is een fijne, open praktijk met een diversiteit aan patiënten. Waar patiënten vroeger veelal in het ziekenhuis werden behandeld, worden nu steeds meer taken naar de eerste lijn overgeheveld. Dat biedt kansen om het zorgaanbod aan onze patiënten te verbreden en ons verder te ontwikkelen. Ons team bestaat uit drie huisartsen, twee praktijkondersteuners Somatiek, één praktijkondersteuner GGZ, vier assistentes en één praktijkmanager. Het gezondheidscentrum bevindt zich in het centrum van Bussum, op loopafstand van het station en er is voldoende parkeergelegenheid. In het gezondheidscentrum zijn verschillende medische disciplines gevestigd, waaronder de apotheek, prikpost Tergooi ziekenhuis, fysiotherapie, mensendieck, diëtiek, podotherapie en binnenkort een tandarts.

Wat ga je doen?

Als POH-S draag je zorg voor de patiënten in de ketenzorg DM en CVRM, voer je reguliere controles uit voor COPD en astmapatiënten (inclusief het verrichten van spirometrie), begeleid je mensen bij het stoppen met roken en zet je je in voor de ouderenzorg. Je werkt hierbij nauw samen met de huisartsen. Invulling van je werkzaamheden is in overleg en afhankelijk van ervaring. Ervaring met Medicom en Caresharing is een pré.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in