Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Geldermalsen

Plaatsnaam
Geldermalsen
Gewenste startdatum
5 mei 2023
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

WIJ ZOEKEN EEN DOKTERSASSISTENT(E) VOOR ONZE HUISARTSENPRAKTIJK IN GELDERMALSEN Gediplomeerd doktersassistent(e) Wil je als doktersassistent(e) veel afwisseling in jouw werkzaamheden? Heb je passie voor de zorg en werk je graag samen? Wij zijn per direct op zoek naar een doktersassistente (Uren en dagen in overleg). Doktersassistente gezocht in persoonsgerichte praktijk Welke doktersassistente heeft zin en tijd om te werken in onze laagdrempelige en persoonsgerichte moderne dokterspraktijk in het veelzijdige Multi Functionele Centrum "De Pluk" in Geldermalsen waar ook andere disciplines gevestigd zijn? Wij dragen zorg voor ruim 3300 patiënten, we zijn NHG geaccrediteerd en van alle moderne faciliteiten voorzien.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit twee huisartsen, twee praktijkondersteuners somatiek, éen praktijkondersteuner ggz, één praktijkondersteuner Ouderen en één praktijkondersteuner Jeugd, vier doktersassistenten en een praktijkmanager. Als doktersassistente werk je samen met als doel de beste zorg voor de patiënt.Wij bieden een betrokken team, afwisselend werk en een salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO Huisartsenzorg, mogelijkheden om je door te ontwikkelen door volgen van cursussen. Wij bieden een betrokken team, afwisselend werk en een salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO Huisartsenzorg, mogelijkheden om je door te ontwikkelen door volgen van cursussen.

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten. In je werk komen alle voorkomende werkzaamheden aan bod waaronder triage, inplannen van patiënten, baliewerkzaamheden, administratie en vele medisch technische handelingen in de behandelkamer zoals cervixuitstrijk, ECG, Holter en wondbehandelingen. Je bent een flexibel, servicegericht en stressbestendig persoon die actief meedenkt met patiënten en je zorgcollega’s.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in