Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in 's-Gravenhage (Wijk 05 Archipelbuurt)

Plaatsnaam
's-Gravenhage (Wijk 05 Archipelbuurt)
Gewenste startdatum
6 februari 2023
Aantal uur per week
18 uur

Wie zoeken we?

We zoeken een teamspeler die vriendelijk, patiëntgericht en enthousiast is met een goede dosis humor. Je kan goed zelfstandig werken, bent een multi-tasker en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om alle aspecten van het vak uit te oefenen, variërend van patiënten te woord staan aan te telefoon tot het zelfstandig doen van spreekuur. Je bent de Nederlandse taal goed vaardig en je Engels is prima.

Wie zijn wij?

Wij zijn een een kleine huisartsenpraktijk met ongeveer 3400 patiënten in de Archipelbuurt in Den Haag. Drie jaar geleden zijn wij verhuisd naar mooi nieuw pand. We zijn een enthousiast en betrokken team met een prettige werksfeer. Persoonlijke aandacht voor de patiënt vinden wij erg belangrijk. Ons team bestaat uit drie huisartsen, een huisarts in opleiding, drie doktersassistentes, een doktersassistente in opleiding, een POH-S, twee POH-GGZ, een POH-Ouderenzorg, een diëtiste/leefstijlcoach en een praktijkmanager.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een assistente voor 2 a 3 dagen per week, voorkeur voor woensdag en vrijdag, tijdelijk ook dinsdagochtend. Dagen en uren in overleg.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in