Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in 's-Gravenhage (Ypenburg)

Plaatsnaam
's-Gravenhage (Ypenburg)
Gewenste startdatum
7 februari 2023
Aantal uur per week
16 uur

Wie zoeken we?

Onze goedlopende huisartsenpraktijk in Den Haag zoekt per direct een doktersassistente voor parttime (16 uur). Ben jij die gediplomeerde doktersassistente die in samenwerking met de verschillende disciplines de patiënten de vertrouwde goede zorg zal bieden?

Wie zijn wij?

Ons gezellige team bestaat uit vaste doktersassistenten, vaste huisartsen, een POH-S en een POH-GGZ. Je werkt altijd met een collega doktersassistente. Onze goedlopende praktijk ligt in een rustige wijk in Den Haag die eenvoudig is te bereiken. We werken met het systeem Medicom.

Wat ga je doen?

Als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je beantwoordt de telefoon. Aan de hand van de klachten bepaal je hoe snel een patiënt geholpen moet worden, regelt het spreekuur en ontvangt patiënten. Je houdt de dossiers op orde en instrumenten klaar voor gebruik, verzorgt de medische administratie en beheert de voorraad medische hulpmiddelen. In opdracht en onder verantwoordelijkheid van de arts voer je zelfstandig kleinere medisch-technische handelingen uit, zoals oren uitspuiten, bloeddruk meten, wratjes aanstippen etc.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in