Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Amsterdam (Rijnbuurt)

Plaatsnaam
Amsterdam (Rijnbuurt)
Gewenste startdatum
28 juni 2024
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Wij zoeken een gediplomeerde doktersassistente voor drie dagen in de week. Startdatum van de baan is per 1 maart. In ieder geval de maandag en de andere dagen in overleg (bij voorkeur woensdag en vrijdag). Op maandag is een tweede, vaste assistente aanwezig. + Je hebt een hoge mate van zelfstandig functioneren en probleemoplossend vermogen. + Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden. + Je bent proactief, flexibel, stressbestendig en representatief. + Je spreekt en schrijft naast Nederlands ook redelijk vloeiend Engels (en bij voorkeur nog een andere taal als Spaans, Frans, Marokkaans-Arabisch of Ivriet) + Het is praktisch als je in of nabij Amsterdam woont. Echter, we zitten in de omgeving van het Amstelstation. Als je van verder mocht komen en er is een parkeerplaats achter de praktijk. + Beschikbaar om te werken op in ieder geval de maandag en 1 andere, nog af te spreken dag.

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleine solo praktijk. Wij zitten in Amsterdam, in de omgeving van het Amstelstation. Wij zijn een opleidingspraktijk voor zowel huisartsen als doktersassistentes in opleiding. Wij maken nu nog gebruik van MicroHis, maar gaan waarschijnlijk in de loop van het jaar over op een ander His (TetraHis). Onze huidige assistente blijft tot er een nieuwe vaste assistente is gevonden. Startdatum van de baan is bij voorkeur 1 maart.

Wat ga je doen?

Wij bieden: Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie, met oog op een langer dienstverband en goede scholingsmogelijkheden. Op deze functie zijn de arbeidsvoorwaarden van de CAO-Huisartsenzorg van toepassing. De functie is bij aanvang voor de duur van één jaar. In de toekomst behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. Inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in