Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Hoek van Holland

Plaatsnaam
Hoek van Holland
Gewenste startdatum
2 december 2022
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Ben je een (bijna)gediplomeerd doktersassistent, communicatief vaardig, klantgericht, zelfstandig, stressbestendig, flexibel, positief ingesteld, proactief en je kan goed samenwerken in een groot team?

Wie zijn wij?

Het gezondheidscentrum is gevestigd in Hoek van Holland. In het pand zijn meerdere huisartsenpraktijken en tevens een apotheek en een praktijk voor fysiotherapie gevestigd. Ons centrum is verdeeld onder vier huisartsenpraktijken die in samenwerking met de doktersassistentes, de praktijkondersteuners somatiek en GGZ, medische zorg leveren.

Wat ga je doen?

Wij bieden - een afwisselende functie in een mooie, geaccrediteerde praktijk, met een kundig team van huisartsen, doktersassistentes en POH`s - werken in een leuk en enthousiast team waar patiƫntgerichte zorg en een goede onderlinge sfeer erg belangrijk zijn - je een breed takenpakket aan, wat onder andere bestaat uit telefonische triage/adviezen en het voeren van een eigen assistente spreekuur - arbeidsvoorwaarden volgens CAO Huisartsenzorg - invulling uren in overleg


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in