Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Urk

Plaatsnaam
Urk
Gewenste startdatum
26 juni 2024
Aantal uur per week
42 uur

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die naast enthousiasme voor het vak zelfstandig kan werken, uiteraard na een gedegen inwerkperiode. Een recente opleiding tot doktersassistente is belangrijk om goed te kunnen functioneren in ons team. Nog niet zoveel ervaring of bijna afgestudeerd? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. Het aantal uren is te overleggen maar een full time assistente heeft onze voorkeur.

Wie zijn wij?

Onze huisartspraktijk is een duo praktijk en biedt laagdrempelige eerstelijnszorg. Naast reguliere huisartsenzorg zijn wij actief in de verloskunde, echografie, uro-gynaecologie en keuringen. Daarnaast is de praktijk een leerplek voor stagiaires doktersassistente maar ook een opleidingsplaats voor huisartsen in opleiding. Wij werken in een klein team van twee huisartsen, een huisarts in opleidingk, assistentes, praktijkondersteuners en praktijkmanager en kennen korte lijnen. We hebben een fijne patiƫntenpopulatie.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden omvatten het doktersassistentewerk in de volle breedte, van triage, baliewerkzaamheden, medische handelingen tot het houden van een eigen spreekuur.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in