Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Amsterdam (Geuzenveld)

Plaatsnaam
Amsterdam (Geuzenveld)
Gewenste startdatum
9 februari 2023
Aantal uur per week
16 uur

Wie zoeken we?

Aangezien één van onze doktersassistentes de POH-opleiding gaat volgen, is er ruimte voor een nieuwe collega. Wij zoeken een enthousiaste en gediplomeerde doktersassistente voor twee dagen per week die zich langdurig wil binden aan onze praktijk. Wij hopen dat je ons team wil komen versterken. Ook zij-instromers en pas afgestudeerde doktersassistentes zijn van harte uitgenodigd om te reageren. Wij bieden een fijne werkplek voor een enthousiaste doktersassistente in een praktijk met goede onderlinge contacten en ruimte tot persoonlijke scholing. Het salaris is conform de cao-huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

Onze huisartsenpraktijk ligt in een levendige grote stadswijk met patiënten met een grote variatie aan culturele afkomst. Er werken twee ervaren vaste huisartsen, twee vaste waarnemend huisartsen, een praktijkondersteuner somatiek en een praktijkondersteuner GGZ. Daarnaast zijn er vier vaste doktersassistentes en een administratief medewerker. In het pand van onze praktijk bevindt zich nog een andere huisartsenpraktijk, een apotheek en een fysiotherapiepraktijk. We hebben een gezellig en stabiel team. Ook zijn er goede contacten met de andere eerstelijns zorgverleners in de wijk. Onze huisartsenpraktijk is NHG geaccrediteerd en biedt complete en toegankelijke huisartsenzorg voor alle ingeschreven patiënten. Er is ruime mogelijkheid voor individuele scholing van de medewerkers. Al vele jaren zijn wij een opleidingsplek voor stagiaires doktersassistente en sinds vorig jaar ook voor huisartsen in opleiding. Binnen de praktijk hechten wij aan een goede sfeer en laagdrempelig onderling overleg.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het beantwoorden van de telefoon, het bijhouden van de administratie, het beheer van de agenda, het doen van een eigen spreekuur en ondersteuning bij medische handelingen.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in