Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Venlo (Wijk 14 Venlo-Noord)

Plaatsnaam
Venlo (Wijk 14 Venlo-Noord)
Gewenste startdatum
8 februari 2023
Aantal uur per week
36 uur

Wie zoeken we?

Doktersassistente gezocht voor 36 uur per week (4 dagen) We zoeken jou, een leuke doktersassistente!! Voor onze dynamische huisartsenpraktijk Praktijk vanNoord in Venlo zijn wij op zoek naar een enthousiaste doktersassistente die ons team komt versterken in verband met opvang van de uren die ontstaan vanuit doorstroom in het kader van loopbaan/carrière. Wij zoeken een allround kandidaat die het leuk vindt om alle facetten van het vak uit te oefenen en niet bang is voor zelfstandigheid. Wij zoeken een doktersassistente die stevig in haar schoenen staat en flexibel, enthousiast, zelfstandig en proactief is. Uiteraard ben je (bijna) in het bezit van het diploma doktersassistente!

Wie zijn wij?

We vinden het belangrijk dat onze doktersassistentes actief betrokken zijn bij de organisatie en kwaliteit van onze praktijk. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘de juiste assistente op de juiste plek’ van meerwaarde is voor een aangename werksfeer binnen onze praktijk en positief van invloed is op onze patiëntenzorg. Je komt in een team met humor en gezelligheid waarbij professionaliteit en goede patiëntenzorg voorop staat. Een team dat samen mijlpalen viert, maar ook elkaar opvangt waar dat nodig is. Een team dat vooruitstrevend is op het gebied van medische zorg en waar de patiëntenzorg altijd voorop staat. En dit alles in een mooi nieuw modern gebouw in een kleurrijke Venlose wijk met een team bestaande uit: huisartsen, VS en, PA er, POH ggz en somatiek, assistentes en ondersteuning.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een allround kandidaat die het leuk vindt om alle facetten van het vak uit te oefenen en niet bang is voor zelfstandigheid. De werkzaamheden betreffen o.a.: • baliewerkzaamheden • triage • het maken van afspraken • het geven van advies • het houden van een eigen spreekuur


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in