Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Amsterdam (Burgwallen-Nieuwe Zijde)

Plaatsnaam
Amsterdam (Burgwallen-Nieuwe Zijde)
Gewenste startdatum
26 juni 2024
Aantal uur per week
19 uur

Wie zoeken we?

Een vlotte, vriendelijke en zelfstandige doktersassistent die niet snel van zijn/haar stuk te brengen is Eisen en competenties • Je bent een gediplomeerd doktersassistent. • Je hebt ervaring met verschillende systemen en programma's die belangrijk zijn binnen de huisartsenzorg. • Je bent zelfstandig en stressbestendig en hebt inlevingsvermogen en geduld. • Je durft verantwoordelijkheid te dragen en bent zelfbewust in jouw werkzaamheden. De dagen en uren zijn in overleg en dus bespreekbaar.

Wie zijn wij?

Een dynamische en moderne praktijk in het centrum van Amsterdam. Midden in hartje Amsterdam biedt ons enthousiaste team van vaste medewerkers persoonlijke zorg dicht bij huis. ‍ Patienten kunnen in onze nieuwe geavanceerde praktijk rekenen op onze betrokkenheid en deskundige hulp. Wij streven ernaar een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waa iedereen zich op zijn/haar gemak voelt.

Wat ga je doen?

Taken doktersassistent Als doktersassistent ondersteun en assisteer je de behandelaar. Je hebt veel contact met patiënten: je staat ze te woord en stelt ze waar nodig gerust. Je voert zelfstandig medisch-technische taken uit zoals hechten, verbinden, injecteren, aantippen van wratten en het verlenen van ehbo. Als doktersassistent houd je je bezig met taken als triageren, infomeren, adviseren, het uitvoeren van medisch-technische handelingen en de administratie. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid. Er wordt van je verwacht dat je jouw eigen prioriteiten kunt stellen en verantwoordelijkheden draagt. In jouw werk handel je zelfbewust.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in