Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Breda (Breda West)

Plaatsnaam
Breda (Breda West)
Gewenste startdatum
3 oktober 2022
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Voor onze gezellige praktijk in Breda West, zijn we per 25 juli 2022 op zoek naar een gemotiveerde doktersassistent voor 3 tot 4 dagen per week.

Wie zijn wij?

De praktijk biedt je een uitdagende omgeving waarin vele facetten van het vak aan bod komen. In de praktijk zijn verschillende POH’s werkzaam (POH-GGZ, een POH-somatiek en een POH-ouderengeneeskunde) een PA in opleiding, 3 huisartsen en nog enkele andere disciplines (psycholoog, fysiotherapeut, diëtist en anderen). Het team waarin je komt werken bestaat in totaal uit 4 doktersassistenten en je werkt ‘naast’ een andere dokterspraktijk in hetzelfde pand in de wijk het Heuvelkwartier (de Heuvel) in Breda. Het team is volop in ontwikkeling. We zijn druk bezig met een accreditatietraject en willen de praktijk graag verder professionaliseren op verschillende vlakken. Wat komt er de komende jaren op ons af en hoe bereiden we ons daarop voor? Dit biedt jou uitdagingen en kansen naast je dagelijks werk als doktersassistent.

Wat ga je doen?

Wij verwachten van jou een bekwame professionele doktersassistent of een die het net na diplomering graag wil worden. Je bent daarnaast flexibel, gericht op samenwerken en positief ingesteld. Je hebt er zin in!


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in