Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Haaften (Wijk 00 Haaften)

Plaatsnaam
Haaften (Wijk 00 Haaften)
Gewenste startdatum
5 juni 2023
Aantal uur per week
16 uur

Wie zoeken we?

Een leuke dokterassistente voor maandag en vanaf eind oktober ook voor de donderdag, bekend met promedico VDF Een dubbel gediplomeerde assistente is ook altijd welkom, zowel dokters als apothekerassistente, omdat wij apotheekhoudend zijn.

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleine (3300 patienten) apotheekhoudende huisartsenpraktijk in Haaften. We zijn met 2 vaste huisartsen en 1 vaste waarnemer. Er werken ook een poh somatiek en poh GGZ, als dokterassistente werk je altijd samen met 2 collega's (vaak apothekersassistente of doktersassistente). We houden van vaste pauze momenten in de ochtend en tussen de middag voor koffie en gemeenschappelijke lunch.

Wat ga je doen?

Telefoonwerkzaamheden, agenda beheer, draaien van eigen spreekuur voor bloeddrukmetingen, wondzorg zo nodig, oren uitspuiten , wratten aanstippen etc, daarnaast zijn wij NHG gecertificeerd en lever je je bijdrage aan het behouden van het certificaat en het onderhouden van de daartoe benodigde protocollen. Als team proberen we aan het eind van de dag allemaal met het werk klaar te zijn, dit wil zeggen dat als het nodig is, je ook in de middag even helpt met het uitdelen van de medicatie.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in