Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Westervoort (Wijk 00)

Plaatsnaam
Westervoort (Wijk 00)
Gewenste startdatum
2 december 2022
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Jij bent een enthousiaste, betrokken doktersassistente. Ben je gediplomeerd, of rond je de opleiding dit schooljaar af? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

Wij zijn een innovatieve en moderne praktijk maar bovenal een gezellige praktijk met een warme en betrokken sfeer. Samenwerking en collegialiteit staan hoog in ons vaandel. Onze praktijk bestaat uit 2 praktijkhouders, een waarnemer plus, 3 vaste waarnemers, 6 doktersassistentes, 3 POH, 2 POH-GGZ, manager, assistent manager en ondersteunend medewerker. We zijn een opleidingsteam en leiden regelmatig stagiaires op. Wij bieden: • Een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract. Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg doktersassistente. Het aantal te werken uren ligt tussen 25 en 34. • Scholing van ons eigen team vinden wij net zo belangrijk. Wij bieden voldoende mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en bekwamen. • Wij investeren graag in een fijne werksfeer en organiseren dan ook regelmatig leuke teamuitjes of sluiten we de week af met een gezellige borrel.

Wat ga je doen?

De taken van de assistente zijn afwisselend en omvatten telefonische triage, medisch technische handelingen in de behandelkamer, balie en administratie.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in