Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in 's-Gravenhage (Wijk 21 Regentessekwartier)

Plaatsnaam
's-Gravenhage (Wijk 21 Regentessekwartier)
Gewenste startdatum
2 oktober 2023
Aantal uur per week
26 uur

Wie zoeken we?

Per 1 augustus 2022 zijn wij op zoek naar een enthousiaste doktersassistente voor 3-4 dagen per week die van aanpakken weet. We vragen om: • een afgeronde diploma doktersassistent(e); • bij voorkeur ervaring in een gezondheidscentrum of huisartsenpraktijk; • kennis en ervaring met Medicom; • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken • Dat je stressbestendig bent en van aanpakken weet. • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens Cao Huisartsenzorg. Dienstverband start met contract voor bepaalde tijd, in de toekomst is contract op basis voor onbepaalde tijd zeker een mogelijkheid. Hogere inschaling is bij voldoende werkervaring zeker mogelijk!

Wie zijn wij?

Ons gezondheidscentrum ligt in het gezellige Regentessekwartier in Den Haag. De praktijk heeft een patiëntengroep bestaande uit veel nationaliteiten. In de praktijk werken 2 huisartsen, 2 doktersassistenten, een diëtiste, een diabetesverpleegkundige en een POH-GGZ. Tevens is dagelijks het laboratorium aanwezig. We bieden je een dynamische, goed georganiseerde en gezellige werkomgeving.

Wat ga je doen?

We zoeken die nauw met het team samenwerkt om patiënten te helpen. Voor onze patiënten is het noodzakelijk dat je inspeelt op de behoeften van de patiënt maar wel in staat bent om te schakelen tussen hun wensen en de praktijkregels. Werkdagen: voorkeur woensdag t/m vrijdag, daarnaast nog 1 extra dag indien mogelijk


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in