Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Delft (Wijk 14 Voordijkshoorn)

Plaatsnaam
Delft (Wijk 14 Voordijkshoorn)
Gewenste startdatum
3 oktober 2022
Aantal uur per week
34 uur

Wie zoeken we?

Ter uitbreiding van ons team, zoeken wij dan ook een enthousiaste collega die op zoek is naar een dynamische en uitdagende baan als praktijkassistente. Je hebt hierbij een breed takenpakket: van baliewerkzaamheden, triage en administratieve taken tot het zelfstandig uitoefenen van medisch technische handelingen. Denk hierbij aan bloeddrukmetingen, uitstrijkjes, het toedienen van injecties en urineonderzoek.

Wie zijn wij?

Wij zijn een NHG-geaccrediteerde praktijk, gevestigd in een sfeervol ingericht pand in Delft. Geen standaard praktijk, maar een huisartsenpraktijk waar patiƫnten zich thuis voelen. Wij zetten net een paar stappen extra om niet alleen de beste moderne zorg te bieden, maar waar de patiƫnten ook de persoonlijke zorg krijgen die zij verdienen.

Wat ga je doen?

Je hebt hierbij een breed takenpakket: van baliewerkzaamheden, triage en administratieve taken tot het zelfstandig uitoefenen van medisch technische handelingen. Denk hierbij aan bloeddrukmetingen, uitstrijkjes, het toedienen van injecties en urineonderzoek.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in