Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Waarnemer in Emmeloord (Wijk 01 Emmeloord)

Plaatsnaam
Emmeloord (Wijk 01 Emmeloord)
Gewenste startdatum
2 december 2022
Aantal uur per week
42 uur

Wie zoeken we?

Ben je BIG-geregistreerd huisarts en wil jij je droom een kans geven? Of je nu in loondienst (HIDHA) wilt of als zzp’er de rol van waarnemend huisarts op je wilt nemen, wij staan ervoor open. Bij voorkeur draai je mee in de dienstenstructuur. Het aantal diensten kunnen we overleggen. Dat geldt ook voor het aantal dagen dat je per week werkt. Twee tot vijf dagen vinden wij ideaal. Ben jij die enthousiaste teamspeler die zich bij Huisartsenpraktijk Zorgpost verder wil ontwikkelen? We leren je graag kennen!

Wie zijn wij?

Onze praktijk is gevestigd in het centrum van Emmeloordr. Ruim 2300 patiënten maken deel uit van onze praktijk. Over het algemeen kunnen we zeggen dat onze patiënten vriendelijk en geduldig zijn. We zijn aangesloten bij de ketenzorg van Medrie en draaien mee in de dienstenstructuur van Huisartsenpost Emmeloord. De polder is een gemoedelijk en ruim opgezet gebied dat goed bereikbaar is via de A6 en de N50. Voor de toekomst liggen er plannen voor een treinstation in Emmeloord langs de Lelylijn. Naast de huisartsen bestaat het team uit twee doktersassistentes, een Praktijkondersteuner Somatiek, een Praktijkondersteuner GGZ en GGZ Jeugd en een praktijkmanager. De komende tijd zal in het teken staan van de samenvoeging van beide praktijken en daar kunnen we jouw frisse blik goed bij gebruiken. Ook is het fijn om samen te sparren over eventuele aanpassingen aan het pand

Wat ga je doen?

Een eigen huisartsenpraktijk is een grote stap. Daarom kun je bij ons als waarnemend huisarts beginnen en op je eigen tempo doorgroeien in de rol van mede-praktijkeigenaar. In onze praktijk werken drie waarnemende huisartsen. De eerste huisarts neemt twee dagen voor haar rekening. De tweede doet de andere drie dagen. Zij nadert haar pensioen. De derde huisarts houdt op afstand telefonische en e-consulten, beantwoordt vragen van assistentes en verwerkt de post. Als waarnemend huisarts heb jij de mogelijkheid om op termijn de praktijk over te nemen of in maatschap te gaan met de twee praktijkeigenaren.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in