Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Prakijkondersteuner in Amsterdam (Erasmuspark)

Plaatsnaam
Amsterdam (Erasmuspark)
Gewenste startdatum
12 december 2023
Aantal uur per week
34 uur

Wie zoeken we?

POH-somatiek Eisen en competenties van een praktijkondersteuner somatiek • Je hebt de post hbo-opleiding praktijkondersteuner somatiek gevolgd. • Je bent zelfstandig en stressbestendig en hebt inlevingsvermogen en geduld. • Je durft verantwoordelijkheid te dragen en bent zelfbewust in jouw werkzaamheden.

Wie zijn wij?

Wij zijn twee samenwerkende huisartsen binnen een groter samenwerkingsverband met apotheek, fysiotherapie, diëtiek, tandarts, laboratorium, basis-GGZ en verloskundigen. Kwaliteit van medische zorg en aandacht voor uw gezondheidsproblemen en vragen staan bij ons voorop.

Wat ga je doen?

Als praktijkondersteuner bied jij binnen de huisartsenpraktijk en gezondheidscentra zorg aan een doelgroep met een chronisch ziektebeeld. De doelgroep ouderen krijgt specifieke aandacht van de POH-S (praktijkondersteuner somatiek). De praktijkondersteuner somatiek is gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning aan mensen met chronische gezondheidsproblemen. Hierbij is het belangrijk dat je adequaat antwoord geeft op de zorgvraag van de patiënt en een goede toegankelijkheid waarborgt. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de huisarts. Je taken zijn gericht op begeleiding, monitoring en omgaan met (gevolgen van) aandoeningen en beperkingen. Daarnaast geef je regelmatig voorlichting en advies en waar nodig voer je interventies uit.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in