Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Purmerend (Wijk 01 Centrum)

Plaatsnaam
Purmerend (Wijk 01 Centrum)
Gewenste startdatum
6 oktober 2023
Aantal uur per week
32 uur

Wie zoeken we?

Wij zoeken een collega doktersassistent m/v die het liefst een aantal jaar ervaring heeft binnen het werken in een huisartsenpraktijk. Hij /zij is enthousiast in het werk ;wil veel leren en zich ontwikkelen ; vindt het leuk met mensen om te gaan ; heeft gevoel voor humor ; uiteraard stressbestendig ; kan feedback geven en ontvangen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast team van 5 huisartsen (+ 2 Aios) , 4 doktersassistenten (waarvan er 3 ook tevens werken als POH -S en POH -ouderen), een POH DM , POH GGZ en een diëtist. Wij werken sinds 2,5 jaar op 2 locaties (Whereplantsoen en Pleinbuurt ) in Purmerend en werken allen wisselend op beide locaties . Wij zijn sinds 20 jaar ook opleidingspraktijk voor huisartsen (AMC) en zodoende werken er ook altijd 2 aios bij ons. Tevens begeleiden wij veelvuldig doktersassistenten in opleiding. Na 16 jaar werken bij ons gaat een collega - doktersassistente /POH ouderen/ COPD/astma - ons verlaten ivm een nieuwe uitdaging bij een HAP . De praktijk is een van de oudste (centrum) praktijken van Purmerend ; daarnaast is sinds 2019 een 2e locatie geopend in een nieuwbouwwijk . De patienten zijn een combinatie van oud Purmerenders / Zuidoost Beemsters en een nieuwe patientenpopulatie (typische nieuwbouwwijk met mn koopwoningen : jonge gezinnen / kinderen / ouderen ). Kortom een zeer gemêleerde populatie.

Wat ga je doen?

Afhankelijk van je ervaring ga je - uiteraard na een inwerkperiode - in eerste instantie triage werkzaamheden doen (tel ) . Voorts alle taken die een gemiddelde doktersassistent dient te kunnen doen. In principe rouleren alle collega da's bij het doen van tel triage / afspraken maken . Daarnaast wordt je bij ons opgeleid om ECG's , Dopplers , audiogrammen , allergie huidtesten, uitstrijkjes etc te doen. In een later stadium - tevens afhankelijk van je ervaring en wensen - ga je meedraaien in het doen van spreekuren voor CVRM / DM , en verder afhankelijk van je eigen wensen en ontwikkeling. Uit bovenstaande blijkt al dat wij op zoek zijn naar een collega die zich wil ontwikkelen in een geweldig leuk vak! Je wordt - afhankelijk van je skills en ontwikkeling - gehonoreerd volgens cao Huisartsenzorg .


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in