Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Den Helder (Wijk 02 Stad binnen de Linie-West)

Plaatsnaam
Den Helder (Wijk 02 Stad binnen de Linie-West)
Gewenste startdatum
30 september 2022
Aantal uur per week
17 uur

Wie zoeken we?

Wegens uitval van één van de assistentes zijn we op zoek naar een ervaren doktersassistent (m/v) - Diploma en ervaring als doktersassistent - Leergierigheid en wil om je te blijven ontwikkelen - Gestructureerd en zelfstandig kunnen werken - Goede computervaardigheden Beheersing van Nederlands en Engels

Wie zijn wij?

Wij zijn een geaccrediteerde, innoverende huisartspraktijk in een Gezondheidscentrum in Den Helder, vlak bij het Noordwest Ziekenhuis. De praktijk is zelfstandig gevestigd in een HOED. Onze patiëntenpopulatie is gevarieerd en de leeftijdsopbouw is gelijkmatig verdeeld. De praktijk staat voor toegankelijke, goede zorg. Wij voelen ons verantwoordelijk voor alles wat we doen en we stimuleren onze patiënten verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen gezondheid. Ons team bestaat uit een huisarts, een POH somatiek(vacature), drie deeltijd-assistenten en een praktijkmanager. We werken met Promedico ASP als HIS.

Wat ga je doen?

- Een leuke baan als doktersassistente, met afwisselend werk in een team dat voor elkaar klaar staat - Werktijden in overleg (eventueel op afstand)


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in