Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Prakijkondersteuner in Leeuwarden (Camminghaburen e.o.)

Plaatsnaam
Leeuwarden (Camminghaburen e.o.)
Gewenste startdatum
13 februari 2023
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Vanwege pensionering van onze collega , zoeken wij vanaf april een Allround Praktijkondersteuner Somatiek voor 20 uur per week Wij zijn op zoek naar een collega • met een diploma HBO-V, aangevuld met Post-HBO opleiding praktijkondersteuner; • met specifieke affiniteit met ouderenzorg, waar ook alle zorgprogramma’s in naar voren komen; • die zelfstandig spreekuren en onderzoeken kan uitvoeren; • die bekend is te werken met een elektronisch rapportage/dossiersysteem (medicom en vital health).

Wie zijn wij?

Het Gezondheidscentrum is een zelfstandig, multidisciplinair gezondheidscentrum in Leeuwarden. Het team bestaat uit 4 huisartsen, een huisarts in opleiding, 6 praktijkondersteuners, een physician assistant en 6 doktersassistenten. Naast het huisartsenteam werken we onder één dak samen met de apotheek, fysiotherapie en de diëtist. De bedrijfsvoering van het gezondheidscentrum wordt door het management gedaan.

Wat ga je doen?

Als praktijkverpleegkundige/praktijkondersteuner ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van meerdere ketenzorgprogramma’s. Binnen het Gezondheidscentrum worden de zorgprogramma’s Astma/COPD, CVRM, Diabetes en Ouderenzorg aangeboden. Je houdt je eigen spreekuur waarbij je nauw samenwerkt met je collega-praktijkondersteuners, huisartsen, physician assistant, doktersassistentes en apothekers.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in