Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Houten (Wijk 11 Houten Noord-Oost)

Plaatsnaam
Houten (Wijk 11 Houten Noord-Oost)
Gewenste startdatum
7 februari 2023
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Een gediplomeerde enthousiaste allround doktersassistent (herintreders zijn ook van harte welkom). Ben jij de teamplayer met passie voor het vak die deze (nieuwe) uitdaging aan wil gaan? Dan komen we heel graag met jou in contact!

Wie zijn wij?

Het grootste multidisciplinair eerstelijns medisch centrum in Houten. Je komt te werken op één van onze twee dicht bij elkaar liggende locaties in het centrum van Houten én op loopafstand van het station. Onze goed georganiseerde huisartsenpraktijken bestaan uit een team van ervaren doktersassistentes, huisartsen en praktijkondersteuners (GGZ, chronische ziekten en ouderenzorg). Daarnaast werken we nauw samen met de andere disciplines zoals fysiotherapeuten, apotheek en diëtisten die aangesloten zijn bij ons medisch centrum.

Wat ga je doen?

Triage is een belangrijk onderdeel van je werk als doktersassistent(e). Naast deze werkzaamheden voeren de doktersassistentes ook spreekuren uit, waarin ze onder andere uitstrijkjes maken, bloeddruk meten en oren uitspuiten. Verder denken ze mee over organisatorische zaken in verschillende commissies (voorraadbeheer, kwaliteit, scholing enz.) Persoonlijke ontwikkeling vinden we binnen ons medisch centrum belangrijk, daarin willen we onze doktersassistent(es) motiveren en steunen, denk hierbij aan nascholingen en eigen spreekuur met een ‘’specialisme’’ in onder andere soa, anticonceptie.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in