Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in 's-Gravenhage (Schildersbuurt)

Plaatsnaam
's-Gravenhage (Schildersbuurt)
Gewenste startdatum
13 februari 2023
Aantal uur per week
26 uur

Wie zoeken we?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je nieuw in deze omgeving, en heb je het diploma van doktersassistente op zak? Kom dan eens met ons praten!

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein team bestaande uit huisartsen, doktersassistentes en praktijkondersteuning. De samenwerking onderling vinden wij heel belangrijk, wat bijdraagt aan de beste zorg voor de patiënt. Onze moderne praktijk volgt de nieuwste ontwikkelingen en levert uitgebreide zorg. Onze doktersassistentes staan de patiënten te woord en zijn zodoende de eerste stap in de beantwoording van de hulpvraag. Als doktersassistente leer je veel doordat je onderdeel bent van de zorg.

Wat ga je doen?

Taken van de doktersassistente bestaan uit het te woord staan van patiënten aan telefoon en balie en het verrichten van medische en administratieve handelingen. Wij gebruiken computersysteem Medicom. In onze praktijk bestaan medische handelingen uit het uitspuiten van oren, wratten aanstippen, uitstrijkjes maken, CRP bepalen, bloeddruk meten, 24-uur bloeddrukmetingen, Holter-ECG’s, enkelarm-index en wondbehandelingen.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in