Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Zeist (Wijk 02 Zeist-Noord)

Plaatsnaam
Zeist (Wijk 02 Zeist-Noord)
Gewenste startdatum
9 januari 2023
Aantal uur per week
17 uur

Wie zoeken we?

Wij zoeken een gediplomeerde doktersassistente voor 18 uur (2 dagen) per week. Ben jij een enthousiaste, flexibele en collegiale doktersassistent? In bezit van een erkend doktersassistente diploma Heb je goede communicatieve vaardigheden? Heb je een Patiƫntvriendelijke houding? Heb je een positieve inzet en ben je goed betrokken. Kan je daarnaast ook Zelfstandig werken. Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wie zijn wij?

In onze praktijk werken nog 2 andere doktersassistenten, 2 POH-S en 2 POH GGZ. Onze vaste waarnemende arts werkt 2 dagen per week en wij hebben een Huisarts in Opleiding. Wij zijn NPA geaccrediteerd, hebben Keten Zorg voor DM, COPD en CVRM. Onze praktijk is volledig geautomatiseerd (Promedico ASP).

Wat ga je doen?

Een gevarieerde functie in een dynamische omgeving in een goed georganiseerde praktijk en de mogelijkheid om de functie van doktersassistente in de volle breedte uit te oefenen: triage, balie werk, administratie en medische handelingen zoals oren uitspuiten, injecties geven, urine- en bloedonderzoek en wondbehandeling. Er zijn mogelijkheden tot verdere ontplooiing van het vak; ook pas afgestuurde assistentes zijn welkom.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in