Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Berghem (Berghem)

Plaatsnaam
Berghem (Berghem)
Gewenste startdatum
13 februari 2023
Aantal uur per week
41 uur

Wie zoeken we?

We zoeken een enthousiaste, gezellige en deskundige doktersassistent(e). Bij voorkeur met enige jaren werkervaring en ervaring met triage. Maar ook als je onlangs of bijna bent afgestudeerd mag je reageren. Voor 24-36 uur/week (meer of minder is bespreekbaar) Aanstelling voor 1 jaar, met de intentie tot een vaste overeenkomst als het van beide kanten goed bevalt.

Wie zijn wij?

Een goed georganiseerde, grote huisartsenpraktijk in Berghem. We zijn de enige praktijk in Berghem, dus het heeft ondanks de grootte een gezellig en dorps karakter. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We bieden veel nascholingsmogelijkheden voor assistenten, zijn geaccrediteerd en werken mee aan diverse onderzoeken van het RadboudUMC. Het team bestaat uit 12 assistenten, 3 poh-s, 3 poh-ggz (waarvan 1 voor jeugd), 7 huisartsen, 2 interieurverzorgster en 1 praktijkmanager.

Wat ga je doen?

Zelfstandig spreekuur (oa ECG, CRP, halfuursmetingen, uitstrijkjes, vaccineren, oren uitspuiten etc) Telefonische triage en advies Administratieve werkzaamheden


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in