Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Prakijkondersteuner in Delft (Wijk 12 Vrijenban)

Plaatsnaam
Delft (Wijk 12 Vrijenban)
Gewenste startdatum
3 december 2022
Aantal uur per week
24 uur

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een praktijkondersteuner-somatiek voor in onze huisartsenpraktijk. Voor ons is belangrijk dat de praktijkondersteuner enthousiast is over het vak, dat hij/zij zelfstandig en flexibel kan functioneren. Dat hij/zij affiniteit heeft met persoonsgerichte zorg. Bij voorkeur een diploma praktijkondersteuner-somatiek heeft afgerond of bijna heeft afgerond. De praktijkondersteuner is verantwoordelijk voor de chronische zorg en de kwetsbare ouderen.

Wie zijn wij?

Mijn praktijk is onderdeel van een HOED met 5 huisartspraktijken. Echter functioneren alle praktijken zelfstandig met hun eigen personeel en patiƫntenpopulatie. In mijn team zijn 2 huisartsen, 3 doktersassistentes en 2 deeltijd POH-ggz aanwezig. En we zijn op zoek naar vervanging van onze huidige Praktijkondersteuner Somatiek. Ons team is gemotiveerd, loyaal en betrokken met elkaar en bij de patiƫntenzorg. Mijn patiƫntenpopulatie bestaat ongeveer 2750 mensen, stedelijk gebied, gemengd met hoog- en laagopgeleiden.

Wat ga je doen?

We bieden een werkplek aan voor 24 uur per week. De praktijkondersteuner is zelfstandig in het organiseren en uitvoeren van de spreekuren. We bieden de mogelijkheid voor eigen inbreng. Er is dagelijks laagdrempelig overleg met de huisartsen en elke 6 weken vindt er een teamoverleg plaats. We staan open voor verdieping van de functie. De meeste nascholingen vinden via de ZEL plaats ( zorggroep eerstelijnszorg), waar er veel contacten zijn met collega's uit de regio.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in