Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Utrecht (Noordoost)

Plaatsnaam
Utrecht (Noordoost)
Gewenste startdatum
2 juni 2023
Aantal uur per week
26 uur

Wie zoeken we?

We zijn opzoek naar een nieuwe collega voor ons leuke team. Je bent al gediplomeerd of bijna klaar met de opleiding. De werkzaamheden als assistent zijn bij ons heel divers. Zo ben je het eerste aanspreekpunt van onze patiënten aan de balie en de telefoon en daarnaast ben je ook betrokken bij administratieve taken en kun je eigen spreekuren doen.

Wie zijn wij?

De huisartsenpraktijk ligt in de wijk Tuindorp in noordoost Utrecht, dichtbij belangrijke uitvalswegen en treinstation Overvecht. We zijn goed bereikbaar met het OV en parkeren kan dichtbij de praktijk. Onze praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Prinsenhof. In het centrum zitten twee huisartsenpraktijken die nauw samenwerken. We hebben een voornamelijk hoogopgeleide en prettige patiëntenpopulatie. Het team bestaat uit gemotiveerde en flexibele medewerkers waaronder huisartsen, doktersassistenten, verschillende praktijkondersteuners, huisartsen in opleiding en een praktijkmanager. Met elkaar streven we naar het leveren van kwalitatief goede zorg en dragen we al jaren met trots het kwaliteitskeurmerk van het Nederlands Huisarts Genootschap.

Wat ga je doen?

Kortom, de doktersassistent die wij zoeken, is: Gediplomeerd of bijna klaar met de opleiding, geïnteresseerd in een divers takenpakket (telefoon, balie, administratie en eigen spreekuren), drie dagen per week (25,5 uur) beschikbaar (bij voorkeur op maandag, dinsdag en donderdag). Wij bieden: salaris conform cao-huisartsenzorg (vakantiegeld, eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, pensioen, scholing en 190 vakantie-uren op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur).


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in