Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Waarnemer in Rijswijk

Plaatsnaam
Rijswijk
Gewenste startdatum
24 juni 2024
Aantal uur per week
40 uur

Wie zoeken we?

Wij zoeken een fijne collega voor 3-4 dagen per week om ons vaste team wil versterken. Bij voorkeur dinsdag, woensdag vrijdag maar andere dagen is ook mogelijk. Je werkt dan met een gezellig team van huisartsen en vaste assistenten, er is altijd 1 vaste huisarts aanwezig en 15 minuten consulten.

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamisch gezondheidscentrum met circa 8.000 patiënten gehuisvest in een dubbel herenhuis aan de Haagweg in Rijswijk. Doordat de praktijk gevestigd is in een woonhuis geeft het een huiselijk gevoel en hangt er een gezellige sfeer. Een deel van de patiëntenpopulatie is expat. Naast de reguliere huisartsenzorg in het gezondheidscentrum kunnen onze patiënten ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie, diëtiek en psychologische zorg. Het team bestaat uit vijf huisartsen, een PA en een VS, twee POH-S, een GZ psycholoog, twee POH-GGZ, drie fysiotherapeuten, twee diëtisten en een team doktersassistentes. De praktijk werkt samen met een podoloog en een ergotherapeut. Apotheek Oud Rijswijk bevindt zich om de hoek. Verder werken wij intensief samen met huisartsenpraktijk Goeverneur dat iets verderop gelegen is. Ons team werkt goed samen in een collegiale sfeer, zo maken we bijvoorbeeld tijd voor een gezamenlijke lunch. Hierdoor hangt er een fijne werksfeer. Wij maken gebruik van Promedico ASP. Het gezondheidscentrum is NHG geaccrediteerd.

Wat ga je doen?

Je werkt dan met een gezellig team van huisartsen en vaste assistenten, er is altijd 1 vaste huisarts aanwezig en 15 minuten consulten. Je draait dezelfde agenda als de vaste huisartsen die bestaat uit consulten, telefoontjes en huisbezoeken indien nodig. Doe je graag zelf ingreepjes dan is dat ook mogelijk. Postverwerking en receptenautorisatie is ook een onderdeel van de dag.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in