Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Waarnemer in Amsterdam (Bedrijventerrein Sloterdijk)

Plaatsnaam
Amsterdam (Bedrijventerrein Sloterdijk)
Gewenste startdatum
27 mei 2024
Aantal uur per week
42 uur

Wie zoeken we?

Als huisarts heb jij hart voor Amsterdammers in al hun diversiteit. Je zet je iedere dag weer energiek in voor het bevorderen van de gezondheid van je patiënten. Je bent een enthousiaste teamspeler en weet de rust te bewaren. - Werken bij een waardegedreven stichting waarbinnen je je eigen patiënten hebt, je kunt focussen op dokteren, en waar we eigen innovaties stimuleren? - Een leuke werkplek binnen een divers team van professionals? - Een centrummanager die het regelwerk in de praktijk op zich neemt, zoals ICT en administratie?

Wie zijn wij?

Een groot gezondheidscentrum in Amsterdam. In onze professionele organisatie werken ruim 270 mensen met elkaar, waaronder huisartsen, doktersassistenten, paramedici, en vele en diverse praktijkondersteuners. Samen met een professioneel bedrijfsbureau bieden zij goede, geïntegreerde eerstelijnszorg.

Wat ga je doen?

 samenwerking met een team fijne collega’s;  intervisie met andere nieuwe SAG-collega’s, en supervisie van een ervaren collega: we zorgen dat je goed kunt landen in je nieuwe rol;  een 15 minuten spreekuur;  je eigen patiënten met wie je na verloop van tijd een persoonlijke band opbouwt;  vaste werk- en vrije dagen, planbare werktijden;  veel innovatie op thema’s als jeugd, GGZ, ouderen;  moderne, flexibel in te richten praktijkvoering: digitaal afspraken maken, beeldbellen, inzet patiëntenportaal;  financiële rust, je pensioen en arbeidsongeschiktheid zijn geregeld;  uitstekende arbeidsvoorwaarden, met max. € 7.692,- bruto per maand;  een persoonlijk ontwikkelbudget;  parttime, fulltime, extra verlof voor mantelzorg of sabbatical: bespreek met ons de mogelijkheden;  je kan ook starten als waarnemer.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in