Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Amsterdam (Grachtengordel-West)

Plaatsnaam
Amsterdam (Grachtengordel-West)
Gewenste startdatum
5 juni 2023
Aantal uur per week
27 uur

Wie zoeken we?

Het liefst een ervaren DA die servicegericht is, handig is met de computer en emailconsulten. Een onzeker muurbloempje wordt bij ons niet gelukkig. Wij zoeken voor 3 dagen per week een fijne collega die goed kan multitasken maar tegelijkertijd wel het overzicht bewaard en nauwkeurig werkt. Het liefst iemand met ervaring, die omgang met patiënten hartstikke leuk vind maar toe is aan een andere werkplek en een nieuwe uitdaging. We zijn vooral op zoek naar een harde werker waar we op kunnen bouwen en die goed in ons team past. We vinden het erg belangrijk dat er een wederzijdse klik is met onze praktijk en het team. Als iemand open staat om te leren en doorgaans snel dingen op pakt hebben we liever iemand die goed in ons team past dan een meer ervaren iemand die zich niet kan vinden in onze werkwijze. Zolang het gaat om iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, dus liever dingen vragen wanneer het onduidelijk is in plaats van gewoon maar wat te zeggen. We hebben begrip voor een heleboel maar we vinden het belangrijk dat iemand zich aan afspraken houd, de basis dingen zoals op tijd komen, op tijd communiceren als er iets is waar we rekening mee moeten houden.

Wie zijn wij?

Huisarts aan de Herengracht is een patiëntvriendelijke en moderne praktijk, mooi gelegen midden in de gezellige 9 straatjes in Amsterdam. Onze patiëntenpopulatie is jong en dynamisch. We staan erom bekend dat we een erg toegankelijke huisartsenpraktijk zijn waar altijd snel plek is op het spreekuur. Hele uitgebreide triage is daarom bij ons niet een heel groot onderdeel van het dagelijks werk. Wij werken veel digitaal b.v. met e-mail. Ook hebben wij veel Engelstalige expats in ons bestand. Snel kunnen typen en enige beheersing van de Engelse taal is dus wel handig! Uniek aan onze dagplanning is dat we niet 1 voor 1 een standaard pauze moment hebben. Eten doen we gewoon tussendoor. Er is tussen 12.00-13.30 geen spreekuur maar we zijn wel de hele dag telefonisch bereikbaar. Voordeel hiervan is, is dat je alle aanwezige uren op de praktijk uitbetaald krijgt. Er gaat dus geen pauze af. Elke vrijdag eten we tussen de middag wel samen een broodje. Om 7.30 starten we gezamenlijk de dag op, vanaf 8.00 gaat de telefoon en begint het spreekuur.

Wat ga je doen?

Uiteraard telefoon en agendaplanning, dossiers versturen en binnen halen. De meeste medische verrichtingen komen wel aan bod maar het meeste doen we: Uitstrijkjes, spiralen verwijderen (kunnen we hier aanleren) , bloedprikken (kunnen we hier aanleren) wratten behandeling, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, wond controles. We verdelen de dag meestal in 2e, dus het kan zijn dat je 's ochtends aan de telefoon/receptie zit en 's middags de afspraken van de assistenten behandelkamer afhandelt.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in