Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Nootdorp (Nootdorp)

Plaatsnaam
Nootdorp (Nootdorp)
Gewenste startdatum
29 maart 2023
Aantal uur per week
8 uur

Wie zoeken we?

Wij zoeken een gediplomeerde, flexibele, parttime doktersassistente (m/v) die 8 uur in de week kan invullen. Wil je deze uren helemaal invullen kan dit ook. Schroom ook niet om te reageren als je iets later kan beginnen. Ben jij patiëntgericht en houd jij van alle facetten van het vak? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wie zijn wij?

Onze praktijk is gevestigd op het verstedelijkt platteland. Wij hebben een brede mix aan patiënten in alle leeftijdscategorieën. De praktijk is NPA geaccrediteerd en er wordt LEAN gewerkt. Ons team bestaat uit 3 huisartsen, 2 doktersassistentes, 3 POH GGz, 1 POH somatiek, 1 administratief medewerkster. Tevens hebben wij een stagiaire doktersassistente. Wij werken allemaal parttime. Het is een gezellig, enthousiast team, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. In hetzelfde pand zit de apotheek, waar wij hele korte lijntjes mee hebben.

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden bevatten alle facetten van het doktersassistente werk. Behalve de baliewerkzaamheden worden er ook assistente spreekuren gedaan. Hierbij worden: CRP, glucose en bloeddrukken gemeten. ECG, Enkel Arm Index en uitstrijkjes gemaakt. Holters en 24 uur bloeddrukmeters aangelegd en uitgelezen. Injecties geven, wondverzorging, urinecontrole en evt. tapen behoort ook tot de werkzaamheden. Het is de bedoeling dat de assistentes een CVRM spreekuur gaan doen en eventueel patiënten gaan begeleiden bij het Stoppen Met Roken. Mocht je ergens anders verdieping in willen is dit altijd bespreekbaar. Eventuele cursussen kunnen gevolgd worden.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in