Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Oostvoorne (Wijk 01 Oostvoorne)

Plaatsnaam
Oostvoorne (Wijk 01 Oostvoorne)
Gewenste startdatum
15 januari 2024
Aantal uur per week
24 uur

Wie zoeken we?

Een lief, flexibele teamplayer met doorzettingsvermogen. Iemand die hard werkt geen 8 tot 5 mentaliteit heeft en flexibel en collegiaal is past als boter bij het team. Wij zoeken een gediplomeerd doktersassistent(e) of een assistent die bijna zijn of haar studie afrond.

Wie zijn wij?

Wij zijn een solo praktijk, met een vaste hidha die drie dagen in de week werkt. Binnen de praktijk werken twee assistentes die al ruim vijf jaar bij me werken, een poh ggz en een poh somatiek. Ook is er een diƫtiste aanwezig op de praktijk en worden er in de praktijk doktersassistentes opgeleid. We zijn een hecht hardwerkend team in een dorpshuisje. Iemand die hard werkt geen 8 tot 5 mentaliteit heeft en flexibel en collegiaal is past als boter erbij.

Wat ga je doen?

De assistentes hebben een zeer gevarieerd spreekuur, waaronder bloedprikken. Daarnaast voer je uiteraard de triage uit en zal je baliewerk verrichten. Als doktersassistent(e) krijg je binnen de praktijk veel verantwoordelijkheid, dus als je houdt van uitdaging en het leren van nieuwe vaardigheden, reageer dan direct!


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in