Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Amstelveen (Stadshart)

Plaatsnaam
Amstelveen (Stadshart)
Gewenste startdatum
2 december 2022
Aantal uur per week
30 uur

Wie zoeken we?

Je bent een gediplomeerde huisartsassistente met hart voor de patiënt en het werk in de gezondheidszorg. Je spreekt én schrijft foutloos Nederlands en Engels. Enkele jaren werkervaring is een pre, maar niet een vereiste. Belangrijker is dat je MicroHIS kent. Je bent sociaal en behulpzaam, en je kunt streng zijn als dat nodig is. Je geniet van het samenwerken met je collega’s en pakt ook waar nodig je eigen verantwoordelijkheid. Je bent een harde werker met een goed stel hersens die graag het verschil wil maken. Als mensenmens ga je met iedereen respectvol en vakkundig om, want zo wil je zelf ook behandeld worden. Maar je vergeet nooit dat het ook belangrijk is om plezier te hebben in je werk, en om trots te zijn op je teamleden én jezelf.

Wie zijn wij?

Wij zijn een solopraktijk in het centrum van Amstelveen. We staan al bijna tien jaar met een hecht team elke dag klaar voor onze patiënten. Die komen uit allerlei landen en culturen, dus onze praktijk weerspiegelt de rijkdom van de samenleving. Ons team bestaat uit drie huisartsen, drie POH’s, een diëtiste en een assistente. Maar je leert ons meteen al kennen als Bita, Sarab, Jo-Ann, Ika, Paula, Cherissa, Cynthia en Stephanie en Arijalda. We gaan allemaal op een prettige en informele manier met elkaar om. Daarbij houden we elkaar natuurlijk ook scherp en verliezen we nooit het belang van de patiënt uit het oog. We vinden het belangrijk om elke dag met plezier naar ons werk te komen. Want we zijn collega’s, maar ook meer dan dat. We nemen altijd met een glimlach onze gezamenlijke verantwoordelijkheid serieus: klaarstaan voor de patiënten én voor elkaar.

Wat ga je doen?

Als doktersassistente ben je een duizendpoot. Je werk is veelzijdig, uitdagend en vooral heel leuk. Van de telefoon beantwoorden tot triageren, van oren uitspuiten tot injecties geven, van patiënten te woord staan tot instrumenten steriliseren. Alle taken van de huisartsassistente komen aan bod. Elke dag is anders, en iedere dag draag je bij aan het welzijn van de patiënten. Daarbij noteer je alles perfect in het HIS systeem. En je communiceert helder en vlot met je collega’s op de praktijk en met alle andere zorgverleners waar we mee samenwerken. Soms is het rustig, maar het kan ook druk en chaotisch zijn. Gelukkig weet je daar altijd raad mee en houd je steeds het overzicht. Zo ben je onze rots in de branding en een onmisbaar teamlid van de leukste huisartsenpraktijk van Amstelveen


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in