Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Hoofddorp (Hoofddorp)

Plaatsnaam
Hoofddorp (Hoofddorp)
Gewenste startdatum
2 december 2022
Aantal uur per week
uur

Wie zoeken we?

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Gediplomeerd Doktersassistent (m/v) 3 tot 4 dagen per week Ben jij? Een enthousiaste collega met goede contactuele vaardigheden; Een patiëntvriendelijke, stressbestendige en flexibele persoonlijkheid; Iemand die graag in een teamverband werkt; Een gediplomeerd doktersassistent, ervaring in de huisartsenzorg en/of met (telefonische) triage is een pré.

Wie zijn wij?

Gezondheidscentrum Overbos is onderdeel van Gezondheidscentra Haarlemmermeer (SGH). Binnen de gezondheidscentra verlenen we huisartsenzorg, fysiotherapie en beschikken we over twee apotheken. Onze speerpunten zijn het bieden van aantoonbare kwalitatief hoogwaardige cliëntgerichte zorg en het bieden van een aantrekkelijke werkomgeving voor onze medewerkers. Als doktersassistent ben je werkzaam in een professioneel, collegiaal en enthousiast team van assistenten, huisartsen en praktijkondersteuners. Samen met je collega’s vorm je een belangrijke rol in de zorg aan onze patiënten. Wat bieden wij? Afwisselend en verantwoordelijk werk in een enthousiast team op een prettige werkplek binnen een organisatie waar kwaliteit, samenwerking en scholing centraal staan; Een werkplek waarbij je zelfstandig werkt en de huisartsen assisteert in de dagelijkse praktijk; Opleidingsmogelijkheden waaronder geaccrediteerde scholing; Een contract voor de duur van één jaar, daarna in principe een vaste aanstelling; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg. Wil je meer informatie of solliciteren? Nadere informatie is verkrijgbaar bij Pamela Wassenberg, HR functionaris, tel 023-5540604. Je sollicitatie, met motivatie en CV, kun je voor 15 augustus per mail richten aan Pamela Wassenberg, mailadres vacature@gchaarlemmermeer.nl. Het inwinnen van referenties en/of de aanvraag van een VOG maakt onderdeel uit van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wat ga je doen?

Telefonisch of fysiek de aard van de zorgvraag van de patiënt vaststellen; Bepalen welke vervolgactie nodig is qua urgentie, informatie en/of handeling en indien nodig doorverwijzen naar de huisarts; Op basis van protocollen informeren van de patiënt over bijvoorbeeld de (voortgang in de) behandeling, medicijngebruik en laboratoriumuitslagen; In opdracht van de huisarts uitvoeren van medisch technische handelingen zoals; uitstrijkjes maken, subcutane en intramusculaire injecties toedienen, urine onderzoek, bloeddruk meten, vingerprik glucose/crp, gehoortesten, wonden verzorgen, ecg’s maken enz.; Assisteren van de huisarts bij het uitvoeren van medische verrichtingen; Verrichten van administratieve werkzaamheden zoals; verwerken herhaalmedicatie, in- en uitschrijvingen van patiënten en verwerken van specialistenbrieven en post.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in