Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Waarnemer in Strijen (Wijk 00 Strijen en buitengebied)

Plaatsnaam
Strijen (Wijk 00 Strijen en buitengebied)
Gewenste startdatum
24 juni 2024
Aantal uur per week
42 uur

Wie zoeken we?

Ben je een BIG-geregistreerd huisarts, heb je veel plezier in je werk, ben je ondernemend, betrokken en wil je meer zelfstandigheid en uitdaging? Dan komen we graag met je in contact! Voor onze dynamische huisartsenpraktijk, gevestigd in het Medisch Centrum Strijen, zijn wij op zoek naar enthousiaste collega huisartsen. Je kunt zowel als waarnemer of als HIDHA aan de slag! Werkdagen worden in onderling overleg met elkaar afgestemd. Qua reisafstand is Strijen goed bereikbaar vanuit de regio Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Breda en Bergen op Zoom.

Wie zijn wij?

Je komt te werken in een overzichtelijk NHG-geaccrediteerde dorpspraktijk met een populatie van 4.800 patiënten. De praktijk verleent kwalitatief goede huisartsenzorg in de volle breedte aan de inwoners van Strijen. Binnen ons gemêleerde team heerst een prettige werksfeer met ruimte voor eigen ideeën en collegiaal overleg. Zo houden we elkaar scherp! Het werken vanuit een patiëntgerichte en dienstverlenende instelling staat bij ons hoog in het vaandel. Innoveren in patiëntenzorg vinden we belangrijk en wij hechten veel waarde aan jouw input op dit gebied. Er wordt gewerkt met Medicom.

Wat ga je doen?

Bij de uitvoering van je werkzaamheden krijg je ondersteuning van een ervaren praktijkhouder en een team doktersassistentes. Daarnaast werk je ook samen met een praktijkondersteuner somatiek en een praktijkondersteuner GGZ. Ook is er organisatorische ondersteuning (HRO Manager) aanwezig die het ondersteunend team aanstuurt en begeleidt, zodat de huisarts en overige teamleden zich kunnen focussen op de volledige inhoudelijke kant van het werk.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in