Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Eindhoven (Stadsdeel Woensel-Noord)

Plaatsnaam
Eindhoven (Stadsdeel Woensel-Noord)
Gewenste startdatum
30 september 2022
Aantal uur per week
24 uur

Wie zoeken we?

We zoeken een assistente die: | in Eindhoven of omgeving woont | een patiëntvriendelijke, professionele en collegiale instelling heeft | medische kennis bezit en enige ervaring heeft met triageren | ervaring heeft met uitvoeren van medisch – technische handelingen | ervaring met het werken met het HIS ( CGM (mira) is een pre )

Wie zijn wij?

Voor onze geaccrediteerde en goed georganiseerde huisartsenpraktijk in Eindhoven zijn wij op zoek naar een flexibele, gediplomeerde doktersassistente. Ons team bestaat uit 1 huisarts, 2 doktersassistentes, 1 poh-somatiek en 1 co-assistent We zoeken een assistente voor 20-28 uur per week, uren in overleg.

Wat ga je doen?

Als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je triageert en maakt afspraken bij de huisartsen en praktijkondersteuners. Je hebt een assistente spreekuur denk bijvoorbeeld aan het verrichten van ecg’s, bloeddrukmeting, uitstrijkjes, oren uitspuiten, wond zorg en injecties geven. Daarnaast voer je ook bijbehorende administratieve werkzaamheden uit.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in